10 saker du kan köpa i en hobbyaffär

10 saker du kan köpa i en hobbyaffär | Listion

Om du är ute efter en butik där du kan hitta det mesta under ett och samma tak är en hobbyaffär ett utmärkt alternativ. Där säljs allt du kan tänkas behöva, oavsett om du gillar att pyssla, fixa hemma eller behöver nya tillbehör till kontoret. Nedan följer 10 bra saker du kan köpa i en hobbyaffär på nätet eller i butik.

1. Ramar

Dina posters och fotografier kommer göra sig så mycket bättre i en vacker ram. Välj bland en mängd olika modeller i varierande storlekar och material. Skapa en egen personlig tavelvägg eller varför inte ge bort ett inramat fotografi som fin present till någon du tycker om!

2. Partytillbehör

När det vankas kalas eller fest är det många attiraljer och tillbehör som måste införskaffas. I hobbyaffären hittar du alltifrån tårtljus och ballonger till konfetti, partyhattar och påsar för godis.

3. Figurer

Gillar du att gjuta tennsoldater eller måla Preiser-figurer? Då har du hittat rätt. En välsorterad hobbyaffär i Stockholm kommer ha de flesta typer av figurer från olika varumärken tillgängliga.

4. Trä, metall & plast

Hobbyaffärer erbjuder även ett stort utbud av kvalitativa material för hemmafixaren. Behöver du bygga en ny bokhylla i trä eller letar efter praktiska plastburkar för ditt nya projekt kommer du därför kunna hitta det där.

5. Färg

Akrylfärg, vattenfärg, porslinsfärg – i hobbybutiken hittar du allt för att kunna skapa vackra konstverk och pyssel. Komplettera även med de penslar och tillbehör du behöver för just ditt projekt.

6. Verktyg

Om du letar efter en plats med olika typer av verktyg tillgängliga är det inte bara byggvaruhus som gäller. I en hobbybutik kan du hitta alltifrån bågfilar och bitssatser till borrmaskiner, slipar och klingor.

7. Godis

Du kommer till och med kunna köpa godis! Perfekt inför lördagskvällen eller när du ska ställa till med kalas och behöver köpa lite större mängder snacks. Välj bland både klassiska och lite mer okända sorter.

8. Kontorstillbehör

För dig som behöver smarta och praktiska prylar till kontoret finns det en mängd alternativ tillgängliga. Pennor, papper, häftapparater, post-it-lappar och pärmar är bara några av de kontorstillbehör du kommer kunna hitta.

9. Kuvert & askar

Något som alltid är bra att ha ett litet lager av hemma är kuvert och små askar för att kunna skicka brev och presenter. Perfekt inför födelsedagar eller när du vill överraska någon med ett spontant kärleksbrev.

10. Batterier

Batterier är något som alltid tycks vara slut när man behöver dem som mest. Samla på dig ett ordentligt lager nästa gång du besöker en hobbybutik för att vara säker på att alla dina elektriska apparater kan fungera som de ska.