3 av de bästa lunchmenyerna i Stockholm med omnejd

Bästa lunchmenyerna i Stockholm | Listion

Vill du bjuda personalen på lunch? Eller kanske beställa riktigt vällagad catering till födelsedagslunchen? Det finns mängder av anledningar till att beställa catering, både för privatpersoner och företag. Här listar vi tre av de bästa lunchmenyerna som du kan hitta i Stockholmsområdet.

1. Lunchbuffé Nacka – både husman och sydeuropeisk mat

För dig som bor i Nacka finns det gott om bra lunchalternativ, både för dig som vill besöka en restaurang men också för dig som vill beställa catering. I Nacka finns olika restauranger, bland annat Nacka Stadshus. Här serveras vällagade rätter hela veckan och med stor variation. Här kan du bland annat avnjuta svensk husman som pyttipanna. Men även italiensk mat och annan medelhavsmat serveras regelbundet. Vad sägs exempelvis om en krämig italiensk tomatsoppa med risoni och krutonger?

2. Lunchbuffé Huddinge – både fest och konferens

Om du bor i Huddinge har du minst lika bra alternativ som i Nacka. Här serveras det riktigt bra lunchmenyer på Blickagången 14. Här finns en riktigt bra restaurang som också gillar att mixa maträtter från olika länder och världsdelar Här kan du avnjuta både asiatisk, italiensk och svensk mat samma vecka. Fördelen med att avnjuta lunchen här är att du dels kan äta i restaurangen men också boka in en företagslunch samt beställa catering om du hellre vill ha lunchen levererad till kontoret. Lunchmenyn på restaurangen varierar vecka till vecka och bjuder på allt från mustiga fiskgrytor till kött med potatisgratäng och rödvinssås. Perfekt för en fredagslunch!

3. Lunchbuffé i Stockholm

Om du arbetar eller bor i Stockholm finns det gott om bra lunchmenyer att välja bland. Här finns egentligen allt – mat från världens alla hörn och till olika prisklasser. Precis som i Nacka och Huddinge är det enkelt att hitta restauranger som både erbjuder lunch på plats men även catering. För företag är catering väldigt uppskattat då du då har möjlighet att boka in lunchen en viss tid och slippa åka iväg för att äta. Catering i Stockholm finns även för alla smaker, bland annat kan du beställa enklare luncher som matiga mackor eller pajer men även mer lyxiga menyer för dig som vill överraska kollegorna. I Stockholmsområdet kan du boka in nästintill vilken catering som helst. Det finns populära cateringföretag som lagar allt från streetfood och tapas till frukostpaket och mycket mer.

Om du har särskilda önskemål, exempelvis om allergier eller dieter, kan större cateringfirmor oftast lösa det och erbjuda en skräddarsydd lösning. Se till att vara ute i god tid så att du är säker på att du får den lunchmeny som du vill ha. Catering är ett utmärkt val för såväl fredagsfikat på jobbet till bröllopsfesten eller kalaset. Beställ din lunch från en av de bästa lunchmenyerna i Stockholm!