4 av de bästa restaurangerna i Haninge

4 av de bästa restaurangerna i Haninge | Listion

Är du ute efter en plats med smidigt läge och gott om bra restauranger är Haninge ett perfekt alternativ. Det ligger på nära avstånd från Stockholm city, men med fördelen att du slipper den mest hektiska storstadsstressen. Besöker du dessutom en galleria ligger en mängd olika alternativ under ett och samma tak och du får chansen att besöka några av de bästa restaurangerna i Haninge. Nedan följer en kort beskrivning av fyra av dem. Bon appétit!

1. Al Forno – det självklara valet för pastaälskaren

Är du en av dem som älskar allt som har med italiensk mat att göra kommer du också att älska Al Forno. Detta är en av de restauranger du kan hitta i Haninge och som erbjuder en mysig och välkomnande miljö samt en utsökt meny. Utöver god pasta, pizza och nybakt bröd kommer du också kunna välja på kebabrätter, fräscha sallader och en á la carte-meny med grillade rätter. På Al Forno kommer alla i sällskapet kunna hitta något passande och det blir ett perfekt avbrott i shoppingen eller arbetsdagen.

2. Haninge Fisk & Deli – delikatesser från världens alla hörn

En annan av de restauranger du kan hitta i Haninge är Haninge Fisk & Deli. Förutom att kunna njuta av färsk fisk och nykokta skaldjur hittar du också mängder av ostsorter och kallskurna delikatesser på menyn. Där kan du både stanna för en härlig lunch eller middag, men också beställa catering om du planerar en fest eller ett event.

3. Sushiporten – en imponerande meny med sushi, sashimi och varma japanska rätter

En av de bästa restaurangerna i Haninge om du gillar sushi är Sushiporten. Där möts du av fräscha och inbjudande lokaler och en trevlig personal som kommer göra sitt bästa för att tillgodose dina behov. Välj bland klassiska sushirätter och smakrik sashimi samt varma rätter som lax teriyaki, bento tori, bibimbap och yakisobi. Räkna med rätter tillagade av kvalitativa råvaror och med ett traditionellt hantverk i fokus.

4. Nancy’s Freshfood – ett hälsosamt alternativ

Nancy’s Freshfood är ett utmärkt val för dig som vill njuta av något gott och fräscht med smaker från världens alla hörn. I denna restaurang fokuserar man mycket på att använda sig av närodlade och ekologiska råvaror för att kunna servera en så hälsosam och miljövänlig mat som möjligt. Färska sallader, pasta och smörgåsar trängs med god indisk mat, bullar, pajer och god dryck. Under årets varmare månader öppnar de även upp en mysig uteservering där du har chans att njuta av en god glass och något kallt att dricka i solen.

Förhoppningsvis har du fått inspiration att besöka någon av alla restauranger som finns tillgängliga i Haninge tack vare denna guide. Ta med vännerna, familjen eller partnern och njut av en god bit mat på lagom avstånd från Stockholm city!