4 möbler du måste ha i din nya bostad

4 möbler du måste ha i din nya bostad | Listion

Oavsett om du flyttar hemifrån för första gången eller om du är i färd med att flytta till en större bostad kommer du vara i behov av nya möbler. För att detta inte ska bli ett ansträngande och onödigt dyrt projekt gäller det att planera i god tid och göra klart för dig vilka möbler du är ute efter. Annars är det ganska lätt att gå vilse bland alla de inredningsbutiker som finns tillgängliga idag. Nedan följer därför 4 punkter du bör ha med på din lista när du ska ge dig ut på shopping i en möbelaffär Sickla till den nya lyan.

Soffor och sidobord

Några av de viktigaste möblerna att inreda ditt hem med är bekväma soffor och fåtöljer för att skapa mysiga miljöer för umgänge och avslappning. Soffor kommer i en mängd olika former, stilar, tyger och också prisklasser. Välj det alternativ som passar din personlighet och budget, men var ändå noga med att välja en soffa av hög kvalitet. Det är ändå en möbel som du och dina besökare ska sitta i varje dag. Dekorera sedan med fina prydnadskuddar och filtar för att skapa en välkomnade känsla. Vid soffan är det också en bra idé att placera ett soffbord eller mindre sidobord för avlastning av tekoppar, böcker eller fina inredningsdekorationer.

En bekväm säng

Om soffor och fåtöljer är viktiga möbler så är nog sängen snäppet viktigare. En bekväm och kvalitativ säng är absolut nödvändigt för att du ska kunna vakna utvilad och full av energi varje dag. Därför är det viktigt att välja denna möbel med omsorg och ta hänsyn till vilken höjd, bredd och stil som passar in i ditt sovrum. Ta även hjälp av den möbelaffär du besöker i Sickla köpcentrum för att välja ut en passande madrass för din vikt och ålder. Tänk på att du spenderar ungefär 1/3 av din dag i sängen, så se till att välja en av hög kvalitet och lång livslängd. Placera sedan några fina nattygsbord på vardera sida för prydnad och förvaring.

Matsalsmöbler

Välj ut ett vackert bord och sköna stolar för ditt kök eller matsal. Hur många ni är i familjen eller hur många du planerar att bjuda på middag med jämna mellanrum blir avgörande för bordets storlek och antal stolar. Välj antingen en matchande grupp för ett genomgående utseende eller satsa på ett neutralt bord med olika stolar för en mer iögonfallande effekt.

Hyllor, förvaring och skåp

Glöm inte möbler för smart förvaring! Detta är otroligt viktigt för att stuva undan kläder, prylar och böcker som du inte vill ska ligga framme. Utan skåp, garderober och hyllor kommer ditt hem snabbt bli stökigt och oorganiserat. Kolla upp vilka öppettider som gäller för den möbelaffär du ska besöka i Sickla och börja sedan skapa ditt drömhem.