5 fördelar med att anlita företag som hjälper till med flytt och magasinering i Stockholm

Magasinering | Actus Flytt and Express AB
5 fördelar med att anlita företag som hjälper till med flytt och magasinering i Stockholm

Har du skrivit på kontraktet för din nya bostad och går ivrigt och väntar på att få flytta in? Innan det roliga börjar är det en hel del måsten som ska göras. Flytten är kantad av packning, lastning, bärning och transporter. För att inte tala om städning. Varför inte anlita en flyttfirma som tar hand om de tråkiga bitarna åt dig? Här är 5 fördelar med att anlita flytthjälp.

1.Spara tid

Hur roligt det än må vara att flytta till ett nytt hem går det inte att blunda för den tid det faktiskt tar. Ett helt hem rymmer otroligt mycket, även om du bor i en mindre lägenhet. Förutom alla kläder, jackor och skor ska även allt i köksskåpen (för att inte tala om alla kökslådor) packas ner i kartonger. För att underlätta och spara tid när du väl ska packa upp allt igen bör även alla dina ägodelar läggas i märkta kartonger. När du anlitar en firma som hjälper dig med flytten slipper du packa ner allt själv, något du sparar mycket tid på.

2.Slipp städningen

När det gamla hemmet är gapande tomt är det dags för städningen. Flyttstädningen mer exakt. Detta är inte vilken söndagsstädning som helst. Precis allt ska vara tipptopp. Vi pratar även om utrymmet bakom spisen och kylskåpet, för att inte tala om inuti ugnen. När du hittar en firma inom flytt och magasinering i Stockholm kan du få hjälp med denna biten också.

3.Få hjälp med alla delar

Om du flyttar till en mindre bostad kanske du inte har plats för alla dina ägodelar. Det finns en bra lösning, magasinering. Att magasinera sina saker innebär att du betalar för att kunna förvara dem i ett förråd. Det finns många företag som erbjuder denna tjänst så det gäller att jämföra. Om du är rädd om dina saker är det bra att hitta företag som erbjuder varmförråd med bra säkerhet. Då riskerar inte kläder, textilier och böcker att bli unkna.

4.Spara in pengar

Du behöver inte oroa dig för att vare sig magasinering i Stockholm eller flyttstädning och packning ska bli oerhört dyrt. Idag kan du nämligen använda RUT-avdraget. Detta är ett avdrag för privatpersoner som innebär att du får göra avdrag för hushållsnära tjänster. Detta innefattar bland annat städning.

5.Varsam hantering

Oavsett om du behöver hjälp med säker magasinering eller flyttstädning i Stockholm kan du garanterat hitta en eller flera firmor som är både erfarna och professionella. Läs igenom många recensioner innan du bestämmer dig för att hitta ett företag som är varsam med dina ägodelar. Väljer du ett större företag är detta en prioritet.