5 härliga anledningar att besöka Café Söder Espresso

anledningar att besöka Café Söder Espresso | Listion

Att gå på café och njuta av en riktigt god kaffe och något smaskigt att äta är något man borde göra oftare. Det är ett utmärkt sätt att umgås tillsammans med nära och kära och en inspirerande plats för att sätta sig ner med datorn när du behöver plugga eller jobba. Att dessutom besöka ett café som ligger inhyst i en mysig galleria med både shopping och delikatessdiskar gör saken ännu bättre. Precis det gör Café Söder Espresso i Stockholm. Stället är som en mix av restaurang och café och har legat på plats i gallerian sedan år 1992. Välj bland goda bakverk, bullar, smörgåsar, sallader och varmrätter till något gott att dricka. För att du ska få en ännu större inblick i vad det är för typ av café kommer här 5 anledningar till att besöka Café Söder.

Härlig atmosfär

En av de viktigaste sakerna för att locka nya gäster och få gamla att återkomma är en inbjudande och trivsam miljö. Caféet har funnits på plats sedan år 1992, men håller en uppdaterad stil med kontinental klass. Inredningen är mysig med möbler i gammal stil, utan att kännas trist eller ålderdomlig. Här finns det plats för både små och medelstora sällskap som vill slå sig ner för en rykande kopp kaffe och en nybakad bulle.

En naturlig plats att umgås

Ett café är en utmärkt plats för att umgås med vänner, familj, kollegor eller kanske till och med för den första dejten. Den inbjudande miljön leder in till intressanta samtal och kreativa idéer, samtidigt som ni får chans att njuta av allt som den trevliga personalen har att erbjuda.

Nära till butiker

Sedan caféet öppnade år 1992 har det legat inhyst i en av Stockholms trevligaste gallerior. Detta är inte bara en naturlig plats för söderbor som vill inhandla veckomatsedeln eller för biokvällen med restaurangbesöket, utan också en plats dit många turister kommer för att shoppa. Tack vare det stora utbudet av butiker och faciliteter är detta café en perfekt utgångspunkt om du behöver göra andra ärenden innan eller efter.

Uteservering på sommaren

En av de riktigt stora fördelarna med caféet är att de öppnar upp för en rymlig och inbjudande uteservering under de varmare månaderna. Att slå sig ner med något gott att äta och dricka samtidigt som man spanar på folk kan vara något av det mest avslappnade som finns.

Njut av goda drycker

Under både sommar och vinter är det härligt att njuta av ett gott glas vin i en lite lugnare miljö än den som råder på stimmigare restauranger och krogar. På caféet serveras både vin, cava och starköl, vilket är en perfekt start på en härlig utekväll med vännerna eller innan biobesöket tillsammans med partnern. Läs mer på nätet kring vilka drycker och mat som Café Söder Espresso serverar eller kontakta personalen så svarar de gärna på dina frågor.