Hitta vackra och personliga silverringar i Stockholm

Hitta vackra och personliga silverringar i Stockholm | Listion

Från extravaganta ringar med stora ädelstenar till enkla och tidlösa förlovningsringar är silver ett bra alternativ för dig som vill ha något som passar till allt. Sterlingsilver är mångsidigt, slitstarkt och mjukt nog för att kunna formas i en mängd olika designer. Silverringar är otroligt populära tack vare sitt neutrala utseende och bra värde för pengarna. Det är en av de vanligast förekommande metallerna för smycken och är ett utmärkt val både för herr- och damsmycken. Addera därför några nya vackra silverringar från återförsäljare i Stockholm till din smyckesamling eller ge bort som gåva till någon du tycker om.

Hitta en bra juvelerare

Även om silver är ett otroligt populärt val av metall för ringar tillverkas det självklart en mängd vackra halsband och andra typer av smycken i detta tidlösa material. Besök en silversmed eller butik med stort utbud av silversmycken i Stockholm för att välja ut just din nya favorit. Tänk dock på att när du tittar på smycken i en butik kan det vara svårt att veta vad man ska titta efter. Kika därför gärna online innan du ger dig ut i de fysiska butikerna för att skapa dig en uppfattning om vad du är ute efter och också för att se vilka typer av smycken som finns tillgängliga för din budget. I Stockholm finns det en mängd olika smyckesbutiker och juvelerare, så även här är det bra att göra bra research för att sedan skriva ner en lista med dina favoriter. När du sedan besöker de juvelerare som du fastnat för kommer personalen kunna hjälpa dig att ta fram smycken som passar just dina önskemål och krav. Det kommer göra processen betydligt lättare och förhoppningsvis kommer du hitta ett vackert halsband eller en stilfull ring i en unik och personlig design.

Allmän fakta om silver

För att göra ett smart val av smycke kan det också vara bra att veta vad sterlingsilver egentligen har för egenskaper. Sterlingsilver består av 92,5 procent rent silver och 7,5 procent metallegering. Koppar är en av de vanligaste legeringarna när det kommer till silver, även om andra metaller också används ibland. Varför man blandar in andra metaller är på grund av att rent silver är alldeles för mjuk och ett smycke genast hade fått repor och skador. Koppar gör alltså silvret betydligt starkare. För att se att en silverring eller silverhalsband hos juvelerare i Stockholm verkligen är tillverkat i sterlingsilver ska det vara märkt med en särskild gravyr, vanligtvis siffran ”925”. Förvara ditt silver i smyckeskrin eller tygpåsar för att undvika repor och skador. Putsa det med silverputs med jämna mellanrum för att få tillbaka dess blanka och fina ton.