Om oss

Visste du att när skummar igenom en text är det siffrorna som sticker ut mest?

Siffror hjälper vår hjärna att organisera information och även ställa förväntningar på hur mycket information vi ska ta emot. Och det är vad Listion hjälper till med att göra.

Vi erbjuder våra läsare ett brett sortiment av innehåll som är lätt att läsa, hjälper dig att hålla fokus och är perfekt att visa en publik. Här kan du läsa om 10 steg för att hitta en perfekt förlovningsring till 7 unika sätt att motivera dina anställda.

På Listion får du inte bara läsa vårt innehåll, utan också en chans att visa dina unika idéer tillsammans med oss.

Vi skriver oftast listor som hör till följande kategorier.

Livsstil

Är du bland de som föredrar att läsa 10 saker om ditt nästa resmål eller 5 tips om vad du ska tänka på när du är värd för en vinprovning, då har du kommit till den perfekta platsen!

Infrastruktur

Funderar du på att integrera de senaste stilarna på ditt kontor eller på arbetsplatsen? Listion hjälper dig att hitta användbara insikter och aktuella trender om styling, din arbetsplats eller ditt drömhus.

Företag

Vill du veta mer om eller bidra till de senaste trenderna i näringslivet? Listning hjälper inte bara dig att uppdatera din organisation med de senaste trenderna, men hjälper dig också sticka ut i konkurrensen.

Utbildning

Känner du för att lära dig något nytt? Utforska vår utbildningskategori för att hitta olika sätt att göra det.

Håll dig uppdaterad på vår plattform för att se vad som kommer härnäst!