Planerar du att renovera ditt badrum? Tips på både små och stora förändringar som kan göra stor skillnad

Hjälpa dig att renovera ditt badrum i Stockholm | Listion

Planerar du att renovera ditt badrum, men funderar över hur mycket som egentligen behöver göras kommer här några tips på både små och stora förändringar. Ta gärna hjälp av en professionell inredningsarkitekt för ännu fler tips och råd och ovärderlig hjälp längs vägen.

Byt ut kakel och klinkers

Vill du renovera ditt badrum och ge det en stor makeover kan byte av kakel och klinkers vara rätt väg att gå. Visst, det kräver lite mer arbete, men med helt nya väggar och golv kommer ditt badrum att vara praktiskt taget som nytt. Ta hjälp av en professionell inredningsarkitekt som kan hjälpa dig att renovera ditt badrum i Stockholm om du känner dig osäker på val av inredning och om du behöver hjälp att komma i kontakt med rätt hantverkare. Det kommer göra processen betydligt mer effektiv och lätthanterlig.

Köpa nya handdukar och inredningsdetaljer

Något som verkligen kan förändra utseendet i badrummet med enkla medel är att byta ut handdukarna. Efter ett tag är det lätt att de blir solkiga och utnötta och då kan en uppsättning nya och fräscha handdukar göra susen. Ett annat tips är att göra dig av med de fula schampoflaskorna och tråkiga tvålpumparna i plast och ersätta dem med nya behållare i en stil som passar den övriga inredningen. Då behöver du helt enkelt bara hälla över innehållet i den betydligt mer dekorativa pumpen eller flaskan för att på så sätt få en sammanhållen och stilrena känsla i badrummet. Eller varför inte inreda med några gröna växter i snygga krukor för en fräsch och modern effekt? Dessa förändringar innebär inte en lika stor kostnad som för att renovera hela ditt badrum, men kan definitivt ge rummet en helt ny karaktär.

Satsa på ett inbyggt badkar

Vill du satsa på något riktigt lyxigt och unikt för badrummet är det helt klart de platsbyggda möblerna du ska satsa på. Ett platsgjutet badkar i betong kan till exempel skapa en otroligt härlig spakänsla som gör att du längtar efter ditt badrum så fort du inte befinner dig där. Det innebär helt klart en större kostnad, men för att renovera ditt badrum till något som du älskar och alltid drömt om så kan det vara väl värt sin investering.

Hitta en inredningsarkitekt som kan hjälpa dig att renovera ditt badrum i Stockholm idag genom att kika runt på nätet eller be om rekommendationer från nära och kära. Små förändringar kan du såklart fixa på egen hand, men de lite större projekten kan vara sköna att få hjälp med. På så sätt vet du att arbetet görs på ett korrekt och säkert sätt och att du i slutändan kommer få det badrum du alltid drömt om.